Julkee x Lempee ja MBD aloittavat yhteistyön: tehokasta kasvua digimarkkinoinnilla suomalaisille yrityksille

Julkee x Lempee MBD

Julkee x Lempee ja Baltian suurin digitoimisto MBD ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tarjoaa suomalaisille yrityksille mahdollisuuden tehostaa digimarkkinointiaan ja laajentaa toimintaansa kansainvälisesti. Yhteistyön kautta Julkee x Lempee tuo kotimaisille yrityksille tehokkaat digimarkkinoinnin ratkaisut, jotka perustuvat MBD:n asiantuntemukseen ja yli 130 digimarkkinoinnin ammattilaisen osaamiseen.

”Yhdistämällä MBD:n laajan teknologisen osaamisen ja sertifioidun asiantuntemuksen kansainvälisistä mainoskanavista sekä Julkee x Lempeen ketterän ja asiakaslähtöisen lähestymistavan, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin tehokkaampia ja innovatiivisempia digimarkkinointiratkaisuja”, kertoo Julkee x Lempeen perustaja Lasse Iskanius.

Julkee x Lempee on tunnettu luovasta, asiakaslähtöisestä otteestaan ja on palvellut muun muassa Orklaa, M Roomia ja Fonectaa. Yhteistyökumppani MBD puolestaan on työskennellyt suurten kansainvälisten asiakkaiden, kuten Air Balticin, Vapiano ja Ramirent kanssa.

Yhteistyö mahdollistaa myös suomalaisten yritysten laajentamisen kansainvälisille markkinoille tehokkaiden automaatioteknologioiden ja kohdennettujen mainosstrategioiden avulla.
”Olemme erityisen innoissamme siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajempaa osaamista ja resursseja kansainvälisille markkinoille suuntautuvissa digikampanjoissa”, lisää MBD edustaja Erki Heinsaar.

Toimistoyhteistyö on ainutlaatuinen. Julkee x Lempee ja MBD odottavat innolla uudenlaisten digimarkkinointistrategioiden tuomista suomalaisille yrityksille ja auttavat niitä menestymään niin kotimarkkinoilla kuin ulkomaillakin.

Lisätietoja: 

Lasse Iskanius 

lasse@julkee.fi 0408356074

Julkee x Lempee

Lasse Iskanius

Kirjoittajasta
Luovia toteutuksia ihaileva ja dataa rakastava markkinointistrategi, joka on toiminut johtavissa mediatoimistoissa ja markkinointiyrittäjänä.

Tunti asiaa™

Varaa tunti asiantuntijamme kanssa ja pääset liikkeelle saman tien ilman muodollisuuksia. Palvelun hinta 135 € (sis. alv 24)
joona_jxl_tulokset