Markkinointi verkkokaupoille

AOV, CLV, conversion rate? Me autamme sinua naulaamaan verkkokaupan ydinlukuja, oli kyseessä sitten keskioston nostaminen tai asiakkaan elinkaaren arvon kasvattaminen. Olemme auttaneet Suomen tunnetuimpia brändejä verkkokaupan myynnin kasvattamisessa monikanavaisella työkalupakillamme. Yhdistämme tarpeen mukaan niin maksettua mainontaa, hakukonenäkyvyyttä, sisältömarkkinointia kuin myös sähköpostimainontaa toisiaan tukeviksi kampanjoiksi tai jatkuvaksi myynnin edistämiseksi. Esimerkiksi CRM-järjestelmän tonkiminen ja ahaa-elämyksien löytäminen asiakkaiden käyttäytymisen perusteella on ydinosaamistamme.

Palvelut

Näistä olemme ylpeitä

 • Strategia- ja mediasuunnittelu: Antilooppi Aina Valmis

 • con and tender kampanja-suunnittelu
  mediavalikko

  Kampanjat: Monikanavainen mediasuunnittelu

  Verkkokaupan kasvun työkalupakki tehokäyttöön

  Voit ajatella meitä henkilökohtaisena valmentajanasi verkkokaupan markkinoinnin maailmassa. Aivan kuten personal trainer muistuttaa pitämään selän suorana kuntosalilla, me varmistamme, että käytät kaikkia työkaluja verkkokaupan markkinoinnin työkalupakista. Olemme asiantuntijoita strategioissa, jotka nostavat keskioston arvoa, houkuttelevat nykyisiä asiakkaita palaamaan kauppaan useammin ja parantavat asiakaskokemusta. Tämän avulla voimme varmistaa, että jokainen markkinointitoimenpide tukee verkkokauppasi kasvua ja tehostaa myyntiäsi.

  Johda kasvua arvausten sijaan tiedolla

  Markkinoinnin teknologia ja analytiikka ovat ydinosaamistamme, ja tavoitteenamme on mahdollistaa verkkokauppasi johtaminen datan avulla. Esimerkiksi CRM-järjestelmän avulla voimme segmentoida asiakkaasi esimerkiksi todennäköisimmin uuden oston tekeviin ryhmiin ja suunnitella juuri heille kohdennettuja, houkuttelevia sähköpostikampanjoita. Tämä datalähtöinen lähestymistapa mahdollistaa viestien räätälöinnin kunkin asiakasryhmän tarpeiden mukaan, mikä tehostaa kommunikaatiota ja kasvattaa kaupan tehokkuutta. 

  Teot kasvattamaan myyntiä.
   
  Arkemme koostuu datavetoisista teoista. Suunnittelemme ja toteutamme tehokkaita prospektointistrategioita, jotka auttavat houkuttelemaan uusia asiakkaita verkkokauppaasi. Tämä voi sisältää kohdennettua mainontaa sosiaalisessa mediassa, sähköpostimarkkinointia ja sisältömarkkinointia, jotka on suunniteltu houkuttelemaan potentiaalisia asiakkaita ja ohjaamaan heitä verkkosivustollesi.

  Tuotamme, testaamme ja optimoimme jatkuvasti erilaisia mainosvariantteja varmistaaksemme parhaan mahdollisen tuloksen. Tämä sisältää mainosten otsikoiden, kuvien, kohderyhmien ja testaamisen. Analysoimme jatkuvasti mainoskampanjoiden suorituskykyä ja teemme tarvittavat muutokset optimoidaksemme mainosten tehokkuutta ja parantaaksemme myyntiäsi.

  Nämä konkreettiset toimenpiteet yhdessä Julkee x Lempeen asiantuntijatiimin kanssa auttavat sinua saavuttamaan verkkokauppasi täyden potentiaalin ja kasvattamaan myyntiäsi verkossa.

  Ammattitaitoinen kumppani

  Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että olemme auttaneet monia tunnettuja brändejä verkkokauppansa myynnin kasvattamisessa. Autamme kokemuksemme ja asiantuntemuksen avulla sinua saavuttamaan verkkokauppasi täyden potentiaalin. Älä anna verkkokauppasi kehityksen jäädä pelkäksi suunnitelmaksi. Ota yhteyttä Julkee x Lempee -tiimiin heti, niin voimme aloittaa matkan kohti verkkokauppasi uutta kasvua ja menestystä. 

  Kanssasi tekemässä

  • Lasse Iskanius

   Analysointi, Mediasuunnittelu, Strategia

  • Sebastian Solomon

   Luova suunnittelu, Tuotteistus ja konseptit, Verkkosivut

  • Jalmari Kivinen

   Konversio-optimointi, Myyntiputket, Myyvät tekstit

  • Riina Salo

   Omat yleisöt, Sisältöstrategiat, Yhteisömarkkinointi

  • Jan Kuivalainen

   Digimarkkinointi, SEM, Somemarkkinointi

  Tunti asiaa™

  Varaa tunti asiantuntijamme kanssa ja pääset liikkeelle saman tien ilman muodollisuuksia. Palvelun hinta 135 € (sis. alv 24)
  joona_jxl_tulokset