Digitaalinen markkinointi

Tervetuloa tulospohjaisen digimarkkinoinnin maailmaan, missä jokainen klikkaus, näyttökerta ja konversio on arvokas! Digitaalisen markkinointiympäristön monimutkaisuus ja jatkuva muutos vaativat yrityksiltä jatkuvaa kehittämistä ja mukautumista. Tulospohjainen digimarkkinointi, joka kattaa Meta ja Google-mainonnan sekä laajemmat kanavat kuten ohjelmallisen ostamisen, paikallismediat, natiivimainonnan ja videomainonnan, on avain menestykseen tässä jatkuvasti kehittyvässä maailmassa.

Näistä olemme ylpeitä

 • Strategia- ja mediasuunnittelu: Antilooppi Aina Valmis

 • con and tender kampanja-suunnittelu
  mediavalikko

  Kampanjat: Monikanavainen mediasuunnittelu

  Löydä oikeat yleisöt ja viesti heille tehokkaasti

  Digimarkkinoinnin ytimessä on kyky löytää ja tavoittaa oikeat yleisöt. Mutta yhtä tärkeää kuin yleisön löytäminen, on viestin räätälöinti kullekin kohderyhmälle. Tämä tarkoittaa, että viestisi ei vain saavuta oikeita ihmisiä, vaan puhuttelee heitä tavalla, joka resonoituu ja kannustaa toimintaan. Väärän viestin lähettäminen oikealle yleisölle on yhtä tehottomaa kuin oikean viestin lähettäminen väärälle yleisölle. Tulospohjaisessa markkinoinnissa on elintärkeää yhdistää tarkka kohdennus ja mielekäs, vakuuttava viestintä.

  Laaja-alaiset kanavat, yhtenäinen tavoite

  Tulospohjainen digimarkkinointi ei rajoitu vain yhteen kanavaan. Sen teho on kanavien monipuolisuudessa ja niiden yhteensovittamisessa. Olipa kyseessä sitten Facebookin tai Googlen tarkasti kohdennettu mainonta, ohjelmallinen ostaminen, joka hyödyntää algoritmejä oikean yleisön tavoittamiseksi, tai paikallisten medioiden ja natiivimainonnan hyödyntäminen, jokaisella on oma roolinsa kokonaisstrategiassa. Lisäksi videomainonta tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda syvällisempiä ja elävämpiä brändikokemuksia, jotka kaikki yhdessä luovat vahvan ja yhdenmukaisen markkinointikampanjan.

  Tulospohjaisen digimarkkinoinnin asiantuntijasi

  Julkee x Lempeessä ymmärrämme tulospohjaisen digimarkkinoinnin merkityksen ja sen, miten se voi muuttaa yrityksesi suorituskykyä. Työskentelemme läheisesti asiakkaidemme kanssa ymmärtääksemme heidän liiketoimintansa ja markkinansa, mukauttaaksemme strategiat, jotka maksimoivat ROI:n. Meidän asiantuntijamme ovat kokeneita kaikissa digimarkkinoinnin kanavissa, ja heidän taitonsa varmistavat, että kampanjasi saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset.

  On aika ottaa seuraava askel digimarkkinoinnissasi. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhdessä matka kohti tulospohjaista digimarkkinointia, joka vie yrityksesi uusiin korkeuksiin. Innovatiivisilla strategioillamme ja asiantuntemuksellamme autamme sinua löytämään oikeat yleisöt ja viestimään heille tehokkaasti, varmistaen jatkuvan kasvun ja menestyksen digitaalisessa maailmassa.

  Kanssasi tekemässä

  • Lasse Iskanius

   Analysointi, Mediasuunnittelu, Strategia

  • Sebastian Solomon

   Luova suunnittelu, Tuotteistus ja konseptit, Verkkosivut

  • Jalmari Kivinen

   Konversio-optimointi, Myyntiputket, Myyvät tekstit

  • Riina Salo

   Omat yleisöt, Sisältöstrategiat, Yhteisömarkkinointi

  • Jan Kuivalainen

   Digimarkkinointi, SEM, Somemarkkinointi

  Tunti asiaa™

  Varaa tunti asiantuntijamme kanssa ja pääset liikkeelle saman tien ilman muodollisuuksia. Palvelun hinta 135 € (sis. alv 24)
  joona_jxl_tulokset