Sinulle, joka haluat kasvaa mutta markkinointitiimisi käsiparit ei riitä myyntitavoitteiden saavuttamiseen

Oletko miettinyt, että mikä on paras tapa johtaa yrityksesi markkinointia tuloksiin yhteistyössä markkinointitoimiston kanssa? Meillä on siihen kaava, mutta toimiakseen se vaatii ajatusmaailmojen kohtaamista, aivan kuten missä tahansa ihmissuhteessa.

Odotamme sinulta viehtymystä kokeilla uusia asioita, sillä tiedät että hallittujen riskien ottaminen on tie ansiokkaampiin tuloksiin. Haluat tarmokkaasti tuoda myös omia visioita pöytään passiivisuuden sijaan.

Olisitko meille ”match made in heaven”? Lue lisää asenteestamme ja tutustu hinnastoomme

Näissä asioissa meihin
otetaan yhteyttä 👇🏻

1. "Pitäisi kasvaa markkinoinnin avulla''

Teemmekö oikeita asioita oikeaan aikaan? Mitä tulisi tehdä toisin? Tämä on kysymys, jota kysytään jatkuvasti. Myös meidän toimestamme, koska se on tervettä. Laajan asiantuntijakaartimme avulla osaamme suositella useita eri markkinointitaktiikoita, jotka palvelevat annettuja tavoitteita. Plannerimme pitävät huolen juuri sinun markkinoinnin tehokkuudesta.

2. "Tarvitsen sisältöä ja luovempia toteutuksia"

Sosiaalisen median sisältöihin pitäisi kehittää särmää ja mainonnassa pyörii vain yksi luova versio? Paras keino erottautua edukseen on poikkeuksellinen viesti. Luodaan yhdessä lennokkaita ideoita, kuitenkin älykkäällä toteutuksella. Meillä viestiversiot eivät jää yhteen - versioidaan ja monistetaan toimivimmat markkinointikärjet kaikkiin kanaviin.

3. "Digitaalinen markkinointi tulisi virittää jatkuvaksi myyntikoneeksi"

Onko digitaalinen markkinointi sinulle satunnaista Facebook-mainontaa? Kerääkö Google-mainostili pölyä? SEO-tilanne on tuntematon eikä kukaan osaa sanoa konversiodatasta? Meidän avullamme et astu analytiikka-ansoihin ja kasvatetaan digitaalista näkyvyyttä monikanavaisesti. 

4. "Markkinointini voisi toimia tehokkaammin."

Tulokset laahaavat, muttet tiedä miksi? Yhdistelemme johtolankoja kuin Sherlock Holmes konsanaan, ja selvitämme kapeikkoja asiakkaidesi ostopolulla, oli kyseessä sitten ontuvat nettisivut tai brändisi epäselvä ydinviesti.

Meidän avullamme kaupallistat kotisivusi landing-sivuilla, moninkertaistat CRM-kantasi, laajennat jatkuvaa näkyvyyttäsi ja mikä parasta - teet sen hyvässä seurassa.

Muutamia hyviä kysymyksiä

Missä olette erityisen hyviä?
Loistamme erityisesti asiakasymmärryksessä ja jatkuvassa markkinoinnin kehittämisessä. Uskomme, että data on voimavara, mutta autuaaksi se ei tee. Markkinointi on tehokasta silloin, kun kerrotaan selkeästi, miten tulevan tai olemassa olevan asiakkaan elämää voidaan helpottaa tai tehdä muutoin paremmaksi.
Millaisia asiakkaita haette?
Teemme mielellämme töitä yhteistyökykyisten, mukavien ja kasvuhaluisten yritysten kanssa. Pääsemme oikeuksiimme, kun asiakasyrityksellä on jokin mitattava digitaalinen liiketoimintaulottuvuus, esimerkiksi verkkokauppa, verkkosivut tai muu mitattava asia. Markkinointi tapahtuu ihmiseltä ihmiselle ja tapamme toteuttaa markkinointia toimii alalla kuin alalla. Asiakaskuntaamme kuuluu niin vakiintuneita brändejä, startup-yrityksiä kuin B2B-toimijoitakin.
Mistä nimi Julkee x Lempee tulee?
Julkee x Lempee on nimihassuttelu, joka kuvaa asiakaskaarta. Yrityksen täytyy olla markkinoinnillisesti leikkisän julkea, jotta uudet asiakkaat huomaisivat olemassaolosi. Myös lempeyttä tarvitaan, jotta olemassa olevat asiakkaat pysyvät asiakkaina jatkossakin.
Kuinka paljon palvelunne maksavat?
Tylsä vastaus: riippuu tapauksesta. Kiinnostavampi vastaus: Yhteistyökumppanuudet räätälöidään aina asiakkaan – eli sinun – tarpeidesi mukaan. Vuonna 2023 mediaaniasiakkuus meillä oli noin 2500 € / kk. Tämä voi sisältää esimerkiksi luovaa tuotantoa, sosiaalisen median julkaisuja, digitaalista ostettua mainontaa ja analytiikkaa. Sitä, mitä loppuasiakkaasi kaipaavat.

Riittääkö budjettimme?
Asiakasyritystemme liikevaihdolla tai markkinointibudjetin koolla ei ole väliä. Teemme joustavasti töitä niin isojen organisaatioiden kuin pienempien asiakasyritysten kanssa.

Olet kolmen askeleen päässä yhteydenottoamme

Kukaan ei tee päätöksiä yhteistyökumppaneista verkkosivujen perusteella, mutta sinä olet hyvällä matkalla. Ota kolme askelta kohti parempaa markkinointia ja jätä yhteystietosi.Jos emme vastaa 24 tunnin sisään, saat paluupostissa 100€ ravintolalahjakortin Ravintola Fat Lizardiin. Ja kun vastaamme, todennäköisyys päästä kanssamme pizzalle on todella suuri.

Tunti asiaa™

Varaa tunti asiantuntijamme kanssa ja pääset liikkeelle saman tien ilman muodollisuuksia. Palvelun hinta 135 € (sis. alv 24)
joona_jxl_tulokset