Olemme toistaneet tätä asiakkaillemme kerta toisensa jälkeen: hinnastosivu on yksi verkkosivuston eniten vierailluista sivuista.

Tutustu hinnastoomme, joka ei kerro juurikaan muuta kuin tuntihintamme. Jännempää olisi varmasti nähdä mitä nykyiset asiakkaamme oikeasti maksavat palveluistamme, eikö? Saamasi pitää, tutustu todellisiin esimerkkeihin lähettämistämme tarjouksista, joista saat todellisemman kuvan siitä, mitä oikeasti teemme rahaa vastaan.

Tutustu myös palvelut-sivuumme, josta löydät tuotteitamme digitaalisen markkinoinnin auditointiin tai esimerkiksi Brändin Pelikirja™:aan, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen kasvojenkohotuksen brändillesi.

Hinnastokorttimme

Esimerkkejä tarjouksistamme

”Räätälöimme tarpeisiinne” on alamme kliseisin lause. Ohessa aitoja esimerkkejä lähettämistämme tarjouksista. Mikäli haluat oman räätälöidyn tarjouksen, onnistuu sekin jättämällä meille tarjouspyyntö. Vastaamme takaisin 24h kuluessa. 

Käytännössä ostaisit siis markkinointiosaamista,
jolla varmistat että pääset tavoitteisiisi.

  1. Kokoa oma tiimi osaajia    Sisällöntuotantoa, data-analytiikkaa, digitaalista markkinointia ja markkinoinnin suunnittelua - tiimisi on kohta täynnä markkinoinnin osaajia.

  2. Tulokset puhukoon puolestaan    Toimintaprosessi on simppeli: asetetaan tavoitteet yhdessä ja seurataan niitä viikkotasolla joko kasvokkain tai virtuaalisesti. 

  3. Skeptikoille kyytiä - ei pitkiä soppareita    Markkinointi ei ole rakettitiedettä, mutta mikäli kemiamme eivät kohtaa, palveluillamme on yhden päivän irtisanomisaika ja 100% tyytyväisyystakuu. 

Mitä haluat tehdä seuraavaksi?

Tunti asiaa™

Varaa tunti asiantuntijamme kanssa ja pääset liikkeelle saman tien ilman muodollisuuksia. Palvelun hinta 135 € (sis. alv 24)
joona_jxl_tulokset