Analytiikka ja dashboardit

Pois markkinointidatan pimeästä metsästä! Elämme informaatioähkyn aikakautta, ja meille on tarjolla enemmän dataa ja analytiikkaa kuin koskaan aiemmin. Fiksusti rakennetun analytiikan ja dashboardien avulla kiteytät haluamasi relevantin tiedon esille. Päätöksenteko mutu-tuntuman pohjalta vie pohjan kaikelta markkinoinnin tekemiseltäsi, ja ennen kaikkea estää ymmärtämästä yleisösi liikehdintää sekä asiakkaidesi todellisia tarpeita. Poista siis yrityksesi kasvun suurin pullonkaula ja muuta näin pimeässä arvailu läpinäkyväksi ymmärrykseksi markkinointitoimiesi syy-seuraussuhteista.

Näistä olemme ylpeitä

 • SHARE OF SEARCH: BRÄNDIN OSUUS HAKUTULOKSISTA

 • DASHBOARDIT: JATKUVA TULOSTEN SEURANTA

 • MARTECH: RAJAPINNAT, AUTOMAATIOT, DATAVALIDOINTI

  Datan palapelistä konkreettisia toimenpide-ehdotuksia

  Me Julkee x Lempeessä kokoamme yhteen kaiken datan palapelin lailla koko myyntiputken matkalta ja puristamme siitä ulos konkreettisia toimenpide-ehdotuksia. Yhdistämme dataa niin somealustoilta (sekä orgaanisesta että maksetusta mainonnasta) kuin nettisivujen kävijädataa, CRM-dataa ja ostodataa. Tämän analyysin avulla segmentoimme tehokkaasti parhaiten ostavat asiakasryhmät, mikä mahdollistaa kohdennetumman ja tehokkaamman markkinointistrategian.

  Maksuttomat ja edistykselliset teknologiat analytiikan ja dashboardien rakentamiseen

  Hyödynnämme datan analysoinnissa ja dashboardien rakentamisessa maksuttomia teknologioita, kuten Google Analyticsia ja Looker Studioa, jotka tarjoavat syvällistä näkemystä ja helppokäyttöisiä työkaluja. Lisäksi tarjoamme asiantuntemusta myös maksullisten, edistyksellisten analytiikkaohjelmistojen käytössä, jotta voimme tarjota yrityksellesi räätälöidyn ja monipuolisen analytiikkapalvelun, joka vastaa juuri sinun liiketoimintasi tarpeita.

  Ota askel kohti tiedolla johtamista

  Kun data on hyvin hallussa, yrityksesi voi tehdä fiksumpia päätöksiä, jotka johtavat parempaan asiakaskokemukseen, tehokkaampiin markkinointikampanjoihin ja lisääntyneeseen myyntiin. Datapohjainen lähestymistapa mahdollistaa tarkan kohdentamisen, resurssien optimoinnin ja parantaa ROI:ta. Jos haluat varmistaa, että yrityksesi pysyy kilpailun kärjessä, ota yhteyttä Julkee x Lempee -tiimiin tänään. Anna datan valaista liiketoimintasi polkua ja näe, kuinka päätöksentekosi muuttuu kiikkerästä jämerän tuloksekkaaksi.

  Kanssasi tekemässä

  • Lasse Iskanius

   Analysointi, Mediasuunnittelu, Strategia

  • Jalmari Kivinen

   Konversio-optimointi, Myyntiputket, Myyvät tekstit

  • Jouni Ikävalko

   Dataohjautuvuus, Markkinoinnin johtaminen, Mittaus

  • Roni Rintala

   Digimarkkinointi, Sähköpostimainonta, SEM

  • Midora Linden

   Jalkautukset, Konseptointi, Mediasuunnittelu

  Tunti asiaa™

  Varaa tunti asiantuntijamme kanssa ja pääset liikkeelle saman tien ilman muodollisuuksia. Palvelun hinta 135 € (sis. alv 24)
  joona_jxl_tulokset