Idea lähti halusta luoda markkinointitoimisto, jossa ihmiset voivat hyvin ja jossa haluaisimme itse tehdä töitä.

Julkee x Lempee on vuonna 2020 perustettu täyden palvelun markkinointitoimisto. Toimistomme rakentuu markkinoinnin eri osa-alueen hallitsevasta asiantuntijoista. Osa viihtyy päivittäin toimistotiloissa Skattalla, osa missä haluaa. Itsenäisenä toimistona asiantuntijamme ovat ykkösiä ja päätöksiä tehdään aina asiantuntijat ensin.

§ 5, Julkee x Lempee Oy:n yhtiöjärjestys

”Yhtiön yhtenä tehtävänä on huolehtia työntekijöidensä hyvinvoinnista ja antaa hyvät edellytykset kehittyä ammatissaan.”

Kiinnostaako Julkee x Lempee työnantajana?
Olemme aina kiinnostuneet uusista mahdollisista työkavereista, mutta aloituskohta on aina tilanneriippuvainen. Jos haluat jättää merkin itsestäsi niin voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen rekry@julkee.fi niin olemme yhteydessä heti kun painamme rekryliipasinta.

Usein kysyttyä asiantuntijoiltamme

Miksi hait Julkee x Lempeelle?

"Fiilispohjalta hain. Paikka vaikutti jo haastattelussa lupaavalta, ja sitä se on ollut."

Kenelle tämä työpaikka ei sovi?

"Jos olet vellihousu, joka ei uskalla kohdata asiakasta tai jos haluat tehdä hommat helpoimman kautta tai jos et vaan uskalla sanoa asioita ääneen: tää ei oo sun paikka."

Onko palkka hyvä?

"Palkka ei ole ollut kynnyskysymys! Julkee x Lempeellä maksetaan osaamisesta ja lisäarvosta, ja olen pystynyt kehittämään sekä osaamistani että palkkatasoani. "

Minkälaisia tiimejä teillä on?

"Yksi. Me tehdään täällä yhdessä hommia, tiimejä ei tavallaan ole. Mutta keskiviikkosin meillä kokoontuu leffakerho, harrastamme kuukausittain yhteistä sporttia ja toisinaan myös kulttuuria. "

Miten vertaisit tätä edelliseen työpaikkaasi?

"Ihmiset otetaan täällä ihmisinä, se näkyy oikeesti arjessa. Ja täällä välitetään työajasta: en ole tehnyt koskaan ylitöitä. "

Tunti asiaa™

Varaa tunti asiantuntijamme kanssa ja pääset liikkeelle saman tien ilman muodollisuuksia. Palvelun hinta 135 € (sis. alv 24)
joona_jxl_tulokset