Markkinointisi nykytila

Tervetuloa tutkimuksen ja datan syvälliseen maailmaan, jossa jokainen päätös perustuu tietoon! Monet yritykset kamppailevat ymmärtääkseen, missä heidän markkinointinsa todella seisoo ja miten se voisi toimia paremmin. Tämän selvittämiseksi tarvitaan syvällistä analyysiä ja monipuolista markkinointitutkimusta. Palvelujen kokonaisuus on suunniteltu tarjoamaan sinulle selkeä ymmärrys siitä, miten voit käyttää erilaisia markkinointitutkimusmenetelmiä strategisen edun saavuttamiseen.

Palvelut

Näistä olemme ylpeitä

 • SHARE OF SEARCH: BRÄNDIN OSUUS HAKUTULOKSISTA

 • DASHBOARDIT: JATKUVA TULOSTEN SEURANTA

 • MARTECH: RAJAPINNAT, AUTOMAATIOT, DATAVALIDOINTI

  Tässä muutama mainio tapa lähteä selvittämään markkinointisi tosiasiallista tilaa.

  Pistokyselyt: Nopea tapa kuulla asiakastasi

  Pistokyselyt ovat erinomainen työkalu saada nopeaa ja suoraa palautetta asiakkaidesi kokemuksista. Lyhyet ja ytimekkäät kyselyt, jotka kohdistetaan joko omaan asiakaskantaan tai ulkopuoliseen paneeliin, tarjoavat kriittistä tietoa asiakkaiden mieltymyksistä, asenteista ja odotuksista. Näiden kyselyjen avulla voit tehdä nopeita päivityksiä palveluissasi ja markkinointistrategioissasi, varmistaen, että ne vastaavat asiakkaidesi tarpeita ja toiveita. Pistokyselyt ovat myös kustannustehokas tapa testata uusia ideoita ennen niiden laajamittaista käyttöönottoa, mikä vähentää riskejä ja optimoi resurssejasi.

  Analytiikka: Arvokkaita johtopäätöksiä datasta 

  Markkinointianalytiikka on elintärkeää ymmärtääksesi, miten eri markkinointitoimenpiteesi toimivat ja mitä parannuksia voit tehdä. Analysoimalla dataa verkkosivujesi liikenteestä, kampanjoidesi suorituskyvystä ja asiakasvuorovaikutuksesta saat arvokasta tietoa, joka auttaa sinua tekemään perusteltuja päätöksiä. Analytiikasta saatavat johtopäätökset voivat kertoa sinulle, mitkä kanavat tuottavat parhaan ROI:n, mitkä viestit resonoivat eniten yleisösi kanssa ja missä on parantamisen varaa. Tämä syvällinen ymmärrys auttaa sinua muokkaamaan markkinointistrategioitasi tehokkaammiksi, varmistaen, että jokainen markkinointiin käytetty euro tuottaa maksimaalisen tuloksen.

  Share of Search: Markkinoiden todellinen kuva

  Share of Search (SoS) on tehokas tapa mitata brändisi näkyvyyttä ja kilpailukykyä markkinoilla. Se perustuu siihen, kuinka usein brändiäsi etsitään verkossa suhteessa kilpailijoihisi. Tämä antaa sinulle arvokasta tietoa brändisi terveydestä, markkina-asemasta ja potentiaalisesta kasvusta. Share of Search tarjoaa kriittistä tietoa kampanjoidesi suunnitteluun ja kohdentamiseen, jotta voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä markkinoinnissasi.

  Marketing Mix Modelling: Taktiikan optimoiminen

  Marketing Mix Modelling (MMM) on edistynyt analytiikkamenetelmä, joka auttaa ymmärtämään ja optimoimaan markkinointikanaviesi vaikuttavuutta. Se analysoi historiallista dataa, kuten myyntilukuja ja markkinointipanostuksia, antaen kattavan kuvan siitä, mitkä markkinointikanavat ja -toimenpiteet tuottavat parhaat tulokset. MMM avulla voit suunnata resurssejasi tehokkaasti ja varmistaa, että jokainen markkinointieuro käytetään optimaalisesti.

  Mainetutkimukset: Brändin arvostuksen ymmärtäminen

  Mainetutkimukset ovat elintärkeitä brändisi arvostuksen ja aseman ymmärtämisessä asiakkaidesi ja sidosryhmiesi silmissä. Nämä tutkimukset tarjoavat syvällisiä tietoja siitä, miten brändisi nähdään markkinoilla, ja auttavat tunnistamaan vahvuudet ja kehityskohteet. Mainetutkimukset antavat myös suuntaviivoja brändiviestintäsi ja maineenhallintasi parantamiseksi.

  Olemme sitoutuneet auttamaan yrityksiä navigoimaan markkinoinnin monimutkaisessa maailmassa. Tarjoamme asiantuntevia palveluita Share of Search -analyysiin, Marketing Mix Modellingiin ja mainetutkimuksiin. Meidän avullamme saat selkeän kuvan markkinointisi nykytilasta ja voimme yhdessä luoda suunnitelman, joka perustuu vankkaan tietoon ja tutkimukseen.

  Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen markkinointistrategiassasi? Ota yhteyttä Julkee x Lempee -tiimiin tänään, ja aloitetaan matka kohti tietoon perustuvaa markkinointia, joka auttaa yritystäsi kasvamaan

   

  Kanssasi tekemässä

  • Lasse Iskanius

   Analysointi, Mediasuunnittelu, Strategia

  • Jalmari Kivinen

   Konversio-optimointi, Myyntiputket, Myyvät tekstit

  • Jouni Ikävalko

   Dataohjautuvuus, Markkinoinnin johtaminen, Mittaus

  • Roni Rintala

   Digimarkkinointi, Sähköpostimainonta, SEM

  • Midora Linden

   Jalkautukset, Konseptointi, Mediasuunnittelu

  Tunti asiaa™

  Varaa tunti asiantuntijamme kanssa ja pääset liikkeelle saman tien ilman muodollisuuksia. Palvelun hinta 135 € (sis. alv 24)
  joona_jxl_tulokset