Sinulle, joka haluat kasvaa mutta markkinointitiimisi käsiparit ei riitä myyntitavoitteiden saavuttamiseen

Oletko miettinyt, että mikä on paras tapa johtaa yrityksesi markkinointia tuloksiin yhteistyössä markkinointitoimiston kanssa? Meillä on siihen kaava, mutta toimiakseen se vaatii ajatusmaailmojen kohtaamista, aivan kuten missä tahansa ihmissuhteessa.

Odotamme sinulta viehtymystä kokeilla uusia asioita, sillä tiedät että hallittujen riskien ottaminen on tie ansiokkaampiin tuloksiin. Haluat tarmokkaasti tuoda myös omia visioita pöytään passiivisuuden sijaan.

Olisitko meille ”match made in heaven”? Lue lisää asenteestamme ja tutustu hinnastoomme

Näissä neljässä asiassa markkinointipäättäjät lähestyvät meitä 👇🏻

1. Halu kasvaa markkinoinnin avulla

Teemmekö oikeita asioita oikeaan aikaan? Tämä on kysymys, jota kysytään jatkuvasti. Myös meidän toimestamme, koska se on tervettä. Laajan asiantuntijakaartimme avulla osaamme suositella useita eri markkinointitaktiikoita, jotka palvelevat annettuja tavoitteita.

2. Luovuuden ja teknologian liitto

Luodaan yhdessä lennokkaita ideoita, kuitenkin älykkäällä toteutuksella. Hyödynnetään uusimpia markkinoinnin teknologioita kuiteknin niin, että ei kompastella kaikkein höttöisimpiin trendi-ilmiöihin.

3. Digitaalinen markkinointi tulisi virittää jatkuvaksi myyntikoneeksi

Onko digitaalinen markkinointi sinulle satunnaista Facebook-mainontaa? Kerääkö Google-mainostili pölyä? SEO-tilanne on tuntematon eikä kukaan osaa sanoa konversiodatasta? Asiakasjohdettu näkemys markkinointiin sitoo kaikki taktiikat yhteen ja tekee markkinoinnista tehokkaampaa.

4. Ratkaisuja markkinointimysteereihin

Tulokset laahaa muttet tiedä miksi? Yhdistelemme johtolankoja kuin Sherlock Holmes konsanaan, ja selvitämme kapeikkoja asiakkaidesi ostopolulla, oli kyseessä sitten ontuvat nettisivut tai brändisi epäselvä ydinviesti.

Muutamia hyviä kysymyksiä

Missä olette erityisen hyviä?
Loistamme erityisesti asiakasymmärryksessä ja jatkuvassa markkinoinnin kehittämisessä. Uskomme, että data on voimavara, mutta autuaaksi se ei tee. Markkinointi on tehokasta silloin, kun kerrotaan selkeästi, miten tulevan tai olemassa olevan asiakkaan elämää voidaan helpottaa tai tehdä muutoin paremmaksi.
Millaisia asiakkaita haette?
Teemme mielellämme töitä yhteistyökykyisten, mukavien ja kasvuhaluisten yritysten kanssa. Pääsemme oikeuksiimme, kun asiakasyrityksellä on jokin mitattava digitaalinen liiketoimintaulottuvuus, esimerkiksi verkkokauppa, verkkosivut tai muu mitattava asia. Markkinointi tapahtuu ihmiseltä ihmiselle ja tapamme toteuttaa markkinointia toimii alalla kuin alalla. Asiakaskuntaamme kuuluu niin vakiintuneita brändejä, startup-yrityksiä kuin B2B-toimijoitakin.
Mistä nimi Julkee x Lempee tulee?
Julkee x Lempee on nimihassuttelu, joka kuvaa asiakaskaarta. Yrityksen täytyy olla markkinoinnillisesti leikkisän julkea, jotta uudet asiakkaat huomaisivat olemassaolosi. Myös lempeyttä tarvitaan, jotta olemassa olevat asiakkaat pysyvät asiakkaina jatkossakin.
Kuinka paljon palvelunne maksavat?
Tylsä vastaus: riippuu tapauksesta. Kiinnostavampi vastaus: Yhteistyökumppanuudet räätälöidään aina asiakkaan – eli sinun – tarpeidesi mukaan. Vuonna 2023 mediaaniasiakkuus meillä oli noin 2500 € / kk. Tämä voi sisältää esimerkiksi luovaa tuotantoa, sosiaalisen median julkaisuja, digitaalista ostettua mainontaa ja analytiikkaa. Sitä, mitä loppuasiakkaasi kaipaavat.

Riittääkö budjettimme?
Asiakasyritystemme liikevaihdolla tai markkinointibudjetin koolla ei ole väliä. Teemme joustavasti töitä niin isojen organisaatioiden kuin pienempien asiakasyritysten kanssa.

Olet kolmen askeleen päässä yhteydenottoamme

Kukaan ei tee päätöksiä yhteistyökumppaneista verkkosivujen perusteella, mutta sinä olet hyvällä matkalla. Ota kolme askelta kohti parempaa markkinointia ja jätä yhteystietosi.Jos emme vastaa 24 tunnin sisään, saat paluupostissa 100€ ravintolalahjakortin Ravintola Fat Lizardiin. Ja kun vastaamme, todennäköisyys päästä kanssamme pizzalle on todella suuri.

Tunti asiaa™

Varaa tunti asiantuntijamme kanssa ja pääset liikkeelle saman tien ilman muodollisuuksia. Palvelun hinta 135 € (sis. alv 24)
joona_jxl_tulokset