Huomasimme hakukoneista tulevan liikenteen kasvavan merkittävästi: hakusana "Inkeri Kinnunen" on selvästi yksi haetuimmista hakusanoista sivuillamme.

Tästä innostava löydöstä inspiroituneena: Tämä on Inkeri Kinnusen fanisivu meidän (ja ilmeisesti sinun) iloksesi.

Kuka on Inkeri Kinnunen?

Ammatti: Sisällön Remix Manager, Julkee x Lempee

Erikoisosaaminen:

Monikanavainen sisällönsopeutus (remix)

Videotuotanto ja editointi

Sosiaalisen median sisällöt

Saavutukset:

  • Luonut useita viraaliksi nousseita kampanjoita, jotka ovat lisänneet asiakasyritysten näkyvyyttä ja sitoutuneisuutta merkittävästi.
  • Kehittänyt ainutlaatuisen prosessin, joka integroi huumorin ja viihteen osaksi brändin viestintää, parantaen asiakaskokemusta ja brändin muistettavuutta.

Harrastukset (chatgtp-generoitu):

Vapaa-ajallaan Inkeri nauttii improvisaatioteatterista, mikä näkyy myös hänen kyvyssään luoda spontaania ja mukaansatempaavaa sisältöä. Hän on myös intohimoinen dokumenttielokuvien ystävä, mikä inspiroi häntä kertomaan tarinoita visuaalisesti ja emotionaalisesti vaikuttavalla tavalla.

Jos kaipaat sisältöösi säihkettä ja säpinää, Inkeri on sinun go-to-guru! Onko sinulla projekti, joka tarvitsee luovaa twistiä?

Inkeri Kinnunen ei ole vain sisällöntuottaja; hän on taiteilija, joka maalaa sanoilla ja kuvilla. Jos sisältö on kuningas, Inkeri on sen kruunaamaton kuningatar.

Tunti asiaa™

Varaa tunti asiantuntijamme kanssa ja pääset liikkeelle saman tien ilman muodollisuuksia. Palvelun hinta 135 € (sis. alv 24)
joona_jxl_tulokset