B2B-markkinointi

B2B-markkinoinnin haasteena on usein pitkät ostopäätösprosessit ja monien eri tahojen osallistuminen päätöksentekoon. Julkee x Lempee on erikoistunut luomaan B2B-yrityksille markkinointistrategioita, jotka eivät ainoastaan erotu kilpailusta, vaan myös elävät ja kehittyvät ostoprosessin mukana. Monikanavaisesti, myyntiystävällisesti ja unohtamatta tärkeintä päätöksentekijää – ihmistä.

Näistä olemme ylpeitä

 • Strategia- ja mediasuunnittelu: Antilooppi Aina Valmis

 • con and tender kampanja-suunnittelu
  mediavalikko

  Kampanjat: Monikanavainen mediasuunnittelu

  Mikä on reseptimme hyvään B2B-markkinointiin?

  Rakennamme jatkuvan strategian ja toteutamme sitä jatkuvasti

  B2B-markkinoinnissa ei riitä, että luodaan yksittäinen kampanja tai toteutetaan perinteisiä mainoksia. Tarvitaan jatkuvaa sisältöä, joka tukee asiakkaan koko ostopolkua alusta loppuun. Tätä teemme joka päivä – kehitämme ja toteutamme monikanavaista markkinointistrategiaa, joka elää ja hengittää asiakkaasi tahdissa. Hakukoneista LinkedIniin, verkkosivuista ja tapahtumista myyntiin. Unohtamatta nykyasiakkaita.

  Erotumme luovuudella ja rohkeudella

  B2B-markkinointi vaatii rohkeutta erottua! Emme pelkää kokeilla uusia lähestymistapoja tai innovatiivisia ratkaisuja, jotka herättävät huomiota ja jättävät pysyvän vaikutuksen. Olipa kyseessä digitaalinen sisältö, videotuotannot tai interaktiiviset webinaarit, meidän tehtävämme on saada yrityksesi ääni kuuluviin.

  Teknologia avuksi

  Jotta voit kehittyä, pitää tietää mitä aikaisemmin tapahtui. Markkinointiteknologianäkemyksemme ja teknologiaosaamisemme on tässä avuksi. Mittaamme ja analysoimme markkinoinnin toimivuutta ja käytämme päivittäisessä työssämme työkaluja Hubspotista Dealfrontin kautta Leadoohon.

  Kanssasi tekemässä

  • Lasse Iskanius

   Analysointi, Mediasuunnittelu, Strategia

  • Sebastian Solomon

   Luova suunnittelu, Tuotteistus ja konseptit, Verkkosivut

  • Jalmari Kivinen

   Konversio-optimointi, Myyntiputket, Myyvät tekstit

  • Riina Salo

   Omat yleisöt, Sisältöstrategiat, Yhteisömarkkinointi

  • Jan Kuivalainen

   Digimarkkinointi, SEM, Somemarkkinointi

  Tunti asiaa™

  Varaa tunti asiantuntijamme kanssa ja pääset liikkeelle saman tien ilman muodollisuuksia. Palvelun hinta 135 € (sis. alv 24)
  joona_jxl_tulokset