-OUT-OF-

OFFICE

Out of Office – heinäkuu on paras aika lomailla. Liiketoiminta ei kuitenkaan lomaile koskaan, joten Julkee x Lempeen Out-of-office-sisällöt piristävät juuri sinun kesäpäivääsi.

Yksi pyyhkäisy alaspäin, niin saat napakoita yhteenvetoja asiantuntijasisällöstämme. Mitä mitata digissä? Kannattaako datavetoinen markkinointi? Vinkkejä CRM-viesteihin? Ei hätää, täältä löytyy.

Kaksi pyyhkäisyä alaspäin, niin tarjoamme jäätelön. Kaipaatko markkinointiisi terää tai ajatustenvaihtoa? Jätä yhteystietosi, saat paluuviestinä lahjakortin ja vapautuksen miettiä markkinointia vasta syksyllä. 

Napakkaa kesänaposteltavaa

Sähköposti-markkinointi ja uutiskirjeet

Hyvin suunniteltu uutiskirje erottautuu joukosta ja lisää asiakasuskollisuutta. Vinkkejä: persoonallinen sisältö, selkeä otsikointi, ja toimiva layout.

Näin laadit voittamattoman markkinointi-budjetin

Tehokas markkinointibudjetti varmistaa resurssien optimaalisen käytön. Vinkkejä: tavoitteiden asettaminen, ROI-laskelmat, ja jatkuva seuranta.

Miten mitata ja kehittää sosiaalista mediaa dashboardien avulla

Dashboardit auttavat seuraamaan some-aktiivisuutta ja tekemään datalähtöisiä päätöksiä. Vinkkejä: selkeät KPI:t, visuaalinen esitys, ja reaaliaikainen seuranta.

Mikrokonversiot – miten niitä voi hyödyntää markkinoinnissa

Mikrokonversiot auttavat optimoimaan asiakkaan polkua ja lisäämään konversioita. Vinkkejä: seuranta, analyysi, ja optimointi jokaisessa asiakaspolun vaiheessa.

Kysy yleisöltä – asiakas-tutkimuksella miljonääriksi

Asiakastutkimus tarjoaa arvokasta tietoa asiakastarpeista ja markkinoiden trendeistä. Vinkkejä: kyselyn laadinta, oikeiden kysymysten asettaminen, ja tulosten analysointi

CPA – Tiedätkö taktisen markkinoinnin hinnan?

CPA-mittari auttaa arvioimaan markkinointikampanjoiden kustannustehokkuutta. Vinkkejä: tavoitteiden määrittely, CPA:n optimointi, ja tulosten seuranta.

Somen rooli yhteisöllisyyden luomisessa

Sosiaalinen media voi vahvistaa yhteisöllisyyttä ja sitoutumista. Vinkkejä: vuorovaikutteinen sisältö, asiakkaiden osallistaminen, ja jatkuva vuoropuhelu.

Lomaviesti tekemättä?

Viimein, se hetki: viimeinen työmeili lähetetty ja läppäri napsahtaa kiinni. Sitten muistatkin… automaattinen lomavastaus! Ei huolta, meillä on sinulle valmiita vastausmalleja. Kopioi ja liitä omaan sähköpostiisi – näin pääset lomalle nopeammin!
lappari_jossa_naytto
Tosielämän supersankari
Terve! Olen parhaillaan taistelussa maailman pelastamiseksi (tai ainakin rannalla lepäilemässä). Palaan taistelutantereelle [päivämäärä], jolloin voin taas auttaa kaikessa mahdollisessa. Jos asia on kiireellinen, voit ottaa yhteyttä [varahenkilön nimi] sähköpostitse [varahenkilön sähköposti].
Perinteinen lomaviestivastaaja
Hei, Kiitos viestistäsi. Olen poissa toimistolta ja palaan takaisin [päivämäärä]. Sillä välin, jos asia on kiireellinen, ota yhteyttä [varahenkilön nimi] osoitteessa [varahenkilön sähköposti]. Palaan asiaan heti palattuani. Ystävällisin terveisin, [Nimesi]
Lomaviestivastaaja kuin presidenttiehdokas
Hi, Thank you for your message. I am currently out of the office, on a very important, very big, really tremendous trip. It's going to be fantastic, believe me. I'll be back on [päivämäärä], and I'll get to your message right away. Nobody gets back to messages faster than me, you know that. In the meantime, if you need something urgent, you can contact [varahenkilön nimi] at [varahenkilön sähköposti]. They are doing an amazing job, just incredible.

Thank you for your understanding, and I'll talk to you very soon. Best regards, [Nimesi]
Ytimekäs lomaviestivastaaja
“Lomps [päivämäärät]”
Salaisen agentin lomavastaaja
Aihe: Luottamuksellinen: Poissa toimistolta salaisella tehtävällä

Tervehdys, Tämä on [Nimesi]. Valitettavasti minun on ilmoitettava, että olen tällä hetkellä poissa toimistolta ja suoritan erittäin luottamuksellista ja tärkeää tehtävää. Tarkka sijaintini ja tehtäväni luonne ovat ehdottoman salaisia. Voit kuitenkin olla varma, että työskentelen väsymättä varmistaakseni operaatioidemme turvallisuuden.

Olen poissa toimistolta ajanjaksolla [alkamispäivämäärä] - [päättymispäivämäärä], ja sinä aikana pääsyni sähköpostiin ja muihin viestintävälineisiin on erittäin rajoitettua. Palaan toimistoon [paluuajankohta], jolloin käsittelen viestisi ja kaikki kiireelliset asiat viipymättä. Poissa ollessani olen antanut [varahenkilön nimi] vastuulle hoitaa kiireelliset asiat. Voit tavoittaa hänet osoitteesta [varahenkilön sähköposti]. Parhain terveisin, [Etunimen ja sukunimen alkukirjaimet]
Rentoutujan lomavastaaja
Poissa toimistolta: Kesälomalla Hei, Kiitos viestistäsi. Olen tällä hetkellä kesälomalla ajanjaksolla [alkamispäivämäärä] - [päättymispäivämäärä]. Palaan toimistoon [paluuajankohta], jolloin käsittelen viestisi ja kaikki kiireelliset asiat pikimmiten.

Tänä kesänä aion ottaa rennosti ja nauttia täydellisestä tekemättömyydestä. Kyllä, luit oikein – suunnitelmissani on vain koomailla ja olla kuin ameeba koko loman ajan. Ei stressiä, ei aikatauluja, vain täydellistä rentoutumista..

Jos asiasi on oikeasti kiireellinen (vaikka toivon, että kaikki voivat myös ottaa rennosti), voit ottaa yhteyttä [varahenkilön nimi], joka hoitaa työni poissaoloni aikana. [Varahenkilön nimi] tavoitat osoitteesta [varahenkilön sähköposti]. Toivottavasti myös sinulla on mahdollisuus nauttia rentouttavasta kesästä!.

Parhain terveisin, [Nimesi]
Yksisarvistenhoitajan lomavastaaja
Aihe: Poissa toimistolta: Eläintenhoitotehtävissä Hei, Kiitos viestistäsi. Olen tällä hetkellä poissa toimistolta hoitamassa yksisarvisia ja muita erityisiä eläimiä. Tämä tärkeä tehtävä vaatii kaiken huomioni ja aikani, joten en valitettavasti pääse lukemaan sähköposteja tai vastaamaan viesteihin ajanjaksolla [alkamispäivämäärä] - [päättymispäivämäärä]. .

Palaan takaisin toimistoon [paluuajankohta], jolloin käsittelen viestisi ja kaikki kiireelliset asiat pikimmiten. Tänä aikana olen jättänyt tehtäväni [varahenkilön nimi] hoitoon. Voit tavoittaa hänet osoitteesta [varahenkilön sähköposti]. .

Ymmärräthän, että näiden erityisten eläinten hoito ja hyvinvoinnin varmistaminen on elintärkeää ja vaatii täyden keskittymiseni. Arvostan suuresti kärsivällisyyttäsi ja ymmärrystäsi tämän ajanjakson aikana. .

Parhain terveisin, [Nimesi]
Totuudenmukainen lomavastaaja
Hei, Kiitos viestistäsi. Olen tällä hetkellä poissa toimistolta ajanjaksolla [alkamispäivämäärä] - [päättymispäivämäärä]. Palaan toimistoon [paluuajankohta], jolloin käsittelen viestisi ja kaikki kiireelliset asiat pikimmiten. .

Mutta ollaanpa rehellisiä – kukaan ei oikeasti lue näitä lomaviestivastaajia, eihän? Tämä on vain automaattinen vastaus, joka yrittää kertoa sinulle, että en ole täällä. Jos olet kuitenkin päätynyt lukemaan tämän, saatat olla yksi harvoista..

Jos asiasi on oikeasti kiireellinen (ja jos todella luet tämän viestin), voit ottaa yhteyttä [varahenkilön nimi], joka hoitaa työni poissaoloni aikana. [Varahenkilön nimi] tavoitat osoitteesta [varahenkilön sähköposti]..

Kiitos ymmärryksestäsi ja hauskaa päivää! Parhain terveisin, [Nimesi]
Previous slide
Next slide

Ei työjuttuja enää, jäätelölle siitä!

Markkinoinnissa harvoin on kaikki valmiina ja toinen mielipide on enemmän kuin toivottu. Siispä siirrä heinäkuun markkinointimietteet suoraan syksylle! Varaa terapeuttinen 45 minuuttinen syksylle, tarjoamme sinulle 20 euron jäätelölahjakortin kesälle.

Huom! Vain tositarkoituksella.

Aiheita ja näkemyksiä löytyy muun muassa:

– Tehokkaasta ja monipuolisesta sisällön- ja mainostuotannosta

– Miten mitata ja toteuttaa monikanavaista jatkuvaa digimarkkinointia

– Verkkokauppamarkkinointi asiakassuhdekaaren kautta

– Markkinointiteknologian hyödyntäminen

– Mitä on asiakaslähtöinen luova markkinointituotanto

– Orgaanisen ja maksetun sosiaalisen median pyhä liitto

Tunti asiaa™

Varaa tunti asiantuntijamme kanssa ja pääset liikkeelle saman tien ilman muodollisuuksia. Palvelun hinta 135 € (sis. alv 24)
joona_jxl_tulokset